Професионално почистване на офиси Варна


Основно почистване на офис

Ние от „Не ми се чисти“ ЕООД Ви предлагаме професионално почистване на офиси във Варна.

При тази услуга се разместват шкафове, бюра и мебели за да се почисти под тях. Почистват се климатиците, както и всички рафтове с папки и документи по тях, като се свалят от тях и след това се връщат на място. Почистват се и се дезинфекцират основно и санитарните помещения. Офис столовете се изпират с екстракторна машина ако тяхната материя позволява това. Кожените столове се забърсват с препарат за кожа и се подхранват. В процеса на основно почистване се включва и почистването на кухненския бокс ако има такъв, а също така и почистването на прозорци и дограма.

Доставете на Вашите служители една безопасна работна среда.

Абонаментно почистване на офис

За да работите в едно комфортно и уютно място се нуждаете от абонаментно почистване на офиса. С тази услуга Ви предоставяме една приятна и ползотворна среда на работа. Основните стъпки при почистването на всеки офис са:

Почистване на прах от техника и бюра/ компютри, монитори, принтери, шкафове и др./
Почистване на прах от вратите
Почистване и дезинфекция на санитарния възел
Обиране на боклука от всяко кошче
Прахосмукиране
Почистване и дезинфекциране на пода с моп

Почистване след ремонт на офис

Правили сте ремонт на „вторият“ Ви дом, но майсторите са оставили като след война? Лепенки по дограмата, петна от боя и силикон, строителен прах, замърсени прозорци... Чудите се от къде да започнете с почистването? Ние можем да оправим това бедствие и да изчистим всеки офис след ремонт.

Препаратите и техниката за основно почистване на офис след ремонт, които използваме са професионални, а качеството на услугата, която предлагаме е безкомпромисно и на ниски цени.

Меню
Начало
За нас
Коронавирус
Цени
Актуално
Контакти
УСЛУГИ
КОНТАКТ С НАС

Телефон:+359 899 85 55 51

Адрес: ул. Петко Каравелов 4
Варна 9000

Email: nemisechisti@gmail.com


© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни