Професионално почистване на сгради и хотели Варна
 


Почистване на сгради и хотели

Ако Ви трябва професионално почистване на административни сгради, производствени или складови помещения, хотели и други специализирани площи във Варна, можете да се обърнете към нас. Чистотата в индустриалния сектор внушава не само престиж, но и усещане за високо качество. С услугата ни за абонаментно почистване на сгради и хотели във Варна можете да постигнете този ефект. Освен това ще предоставите на Вашите служители една безопасна и здравословна работна среда. Клиентите Ви ще забележат професионалното почистване на сградата, която посещават.

Също така можем да предложим основно почистване на сгради и хотели след ремонт и ново строителство. Почистването след строителство или ремонт на сгради е обемна и комплексна работа, която има своите специфики и изисквания. Всичко е в големи размери, като площ и изисква опитна и професионална работна ръка, въоръжена с професионални машини и препарати за целта.

 

Много от хотелите и заведенията около Варна и курортите са затворени или с намален капацитет през зимния сезон. С настъпването на пролетта и отварянето им те се нуждаят от основно почистване след дългото време, в което не са използвани. Тук се включваме ние с опит и професионализъм за да може да посрещнете Вашите гости на едно уютно и добре почистено място. Можем да почистим басейна и около него, да почистим пътеките на комплекса, да изперем меката мебел, да почистим стъклата и прозорците и всичко останало за една комплексна услуга.

 

Като добри предприемачи и собственици на сгради може да се възползвате още сега от ниските цени за професионални почистващи услуги.

 

 

 
 

 

 

Меню
Начало
За нас
Коронавирус
Цени
Актуално
Контакти
УСЛУГИ
КОНТАКТ С НАС

Телефон:+359 899 85 55 51

Адрес: ул. Петко Каравелов 4
Варна 9000

Email: nemisechisti@gmail.com


© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни