Почистване на домове и апартаменти ВарнаОсновно почистване на домове

Всеки се е сблъсквал с тежката и неприятна мисия, наречена „основно почистване“. Знаем колко време, нерви и енергия отнема почистването на баня, прозорци, кухня, а да не говорим ако трябва и да перете мека мебел и дивани. След цялата тази равносметка, закупуване на препарати, наем на машини и изгубено време ще си кажете „Не ми се чисти“ и ще се попитате, не е ли по-добре да потърся фирма, с най-изгодните за професионално почистване на домове цени във Варна и да възложа задачата на тях?

Професионалните почистващи услуги на „Не ми се чисти“ са идеалното решение ако искате Вашият дом да е винаги чист и уютен. Ние от „Не Ми Се Чисти“ ЕООД Ви предлагаме услуги по почистване на домове и апартаменти, офиси, хотели, административни сгради, почистване на стъкла, пране на мека мебел и дивани във Варна.

Цялостно основно почистване на дом може да се наложи по ред причини – почистване след нанасяне в ново жилище, почистване след наематели, почистване след ремонт и др. Наясно сме, че всяко жилище е индивидуално. При нас ще откриете, че работят професионалисти, които са изцяло проверени и доказани.

Основното почистване включва всички дейности и услуги, за да придобие Вашия дом нужната чистота. Някой от тях са:

Почистване, измиване и дезинфекция на твърди подови настилки
Почистване и дезинфекция на меки подови настилки
Почистване и измиване на стъкла и дограми
Почистване и полиране на мебели
Почистване и дезинфекция на прилежаща техника
Почистване на паяжини и замърсявания по стени и тавани
Външно почистване и полиране на шкафове
Почистване, измиване и дезинфекция на домакински уреди
Цялостно почистване и дезинфекция на баня и санитарни помещения

 

 
 


Абонаментно почистване на домове

Сигурни сме, че почиствате своя дом, но това Ви е досадно и не е най-приятната част в ежедневието Ви. Всеки път преди досадна, неприятна и натоварваща работа човек си казва „ Не ми се........ЧИСТИ“ точно сега. И си представя как, някой друг свършва работата вместо него. Точно затова Ви предлагаме абонаментно почистване на дома, както Вие го искате, но изпълнено от нас.

Дейностите по абонаментно почистване на Вашият дом се организират според желанията и нуждите Ви за съответния имот. Така услугата придобива индивидуалност и може да бъде обърнато нужното внимание и на най-малките детайли.

Услугата за абонаментно почистване във Варна е подходяща и за жилища отдавани за нощувки в платформи, като Airbnb, Booking и др. Имаме опит в почистването и поддръжката на такива имоти с едни от най-големите наемодатели във Варна.
 

 


Почистване след ремонт

Ето, че е дошло времето за почистване на дома след ремонт. Всички знаем, че се получават упорити замърсявания след ремонтни дейности.

Майсторите са си тръгнали и са оставили навсякъде прахоляк, мазилка, боя, лепенки по дограмата и всичко това Ви се струва голямо бедствие, защото се налага основното почистване след ремонт на цялата къща. Тук отново ние сме на ход. Почистване на стъкла от мазилка и боя, почистване на баня от фугираща смес, пране на мека мебел натрупана с прах, всичко това можем да го направим вместо Вас.

Гарантираме Ви използването на професионална техника и препарати съчетани с високо качество и професионализъм. За Вас накрая ще остане да си купите нови чехли и да се насладите на чистотата.

 

Меню
Начало
За нас
Коронавирус
Цени
Актуално
Контакти
УСЛУГИ
КОНТАКТ С НАС

Телефон:+359 899 85 55 51

Адрес: ул. Петко Каравелов 4
Варна 9000

Email: nemisechisti@gmail.com


© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни