и почистване на дивани, мека мебел, матраци Варна 

Пране на матраци

Матраците са също вид мека мебел и ако си мислите, че щом матрака е застлан с чаршафи не се цапа и не трябва да му обръщате внимание, се лъжете.

Разбира се и тук имаме решение и услуга за пране на матраци във Варна. На външен вид матрака може да изглежда чист, но в него се събират незабележими за човешкото око мръсотия, микроорганизми, акари и бактерии. Изпирането се осъществява отново посредством професионални екстрактор машини и безвредни за човешкото здраве препарати. Процедурата е същата, като при почистването и прането на дивани.

След изпирането на матрака може да спите спокойно в леглото си, като гарантираме, че зоната с най-незабележими бактерии и паразити ще бъде идеално чиста.


 


Пране на дивани и мека мебел

В днешно време във всеки дом има диван, фотьойли или тапицирани столове. Ежедневното използване на меката мебел води до натрупване на мръсотия, като петна от разливане на течности, натрупване с прах и развиването на акари в материята. Прането на дивани и мека мебел в дома е препоръчително веднъж годишно.

Прането се извършва посредством екстрактор машина, която впръсква под налягане перилен препарат за мебели и в същото време го изсмуква. Този процес се нарича екстракция и спомага за дълбокото проникване на перилния препарат в материята, като успява да извлече всякаква мръсотия като акари, петна от разлети течности и замърсявания от друг характер. Целият процес може да се обобщи в две стъпки – пране и подсушаване.

След почистването и изпирането на меката мебел, може да я защитим и импрегнираме допълнително с керамично покритие за текстилни повърхности. С помощта на импрегнатора, който има силно хидрофобно действие се предотвратяват последващо попиване на разлети течности и се забавя процеса по натрупване на мръсотия.

Всички препарати и покрития, които използваме са безвредни за човешкото здраве. С избора на „Не ми се чисти“ си осигурявате професионално и експресно пране на меке мебел и матраци на ниски цени в град Варна. 


Пране на меки настилки

Прахосмукирането не е достатъчно за пълното почистване на меките подови настилки. За да имате перфектни и чисти меки подови настилки, трябва да полагате нужните грижи и за тях.

Ежедневното използване на меките подови настилки и стъпването върху тях било то у дома, офиса или в административна сграда, наслоява мръсотия и микроби. Безспорно меките настилки придават уют и визия в обстановката, но имат и недостатък, чистят се по-трудно. Затова ние предлагаме услугата почистване и пране на меки подови настилки. Тя се извършва пак посредством екстрактор машина, но тук ако площта е по-голяма може да се използва и еднодискова машина, която втрива почистващ препарат в дълбочина. Така изпирането на големи площи става бързо и ефикасно.

С използването на тази услуга ще удължите живота на меките подови настилки и ще им предадете свежест и аромат.

Меню
Начало
За нас
Коронавирус
Цени
Актуално
Контакти
УСЛУГИ
КОНТАКТ С НАС

Телефон:+359 899 85 55 51

Адрес: ул. Петко Каравелов 4
Варна 9000

Email: nemisechisti@gmail.com


© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни