Почистване на стъкла и прозорци Варна
 


Почистване на прозорци и витрини

Почистването на прозорци е едно от най-трудните и досадни дейности, които се налага да се вършат от непрофесионалисти. На пръв поглед почистването на стъкла и витрини изглежда лесна и елементарна дейност, но всеки е пробвал да мие прозорци и накрая осъзнава, че постигнатите резултати за усилията, които е вложил са единствено замазани и не добре почистени стъкла.

Ние от „Не Ми Се Чисти“ предполагаме, че прозорците у вас или в офиса са мръсни, а Вие отлагате тази задача възможно най-дълго време. Затова Ви предлагаме услуга на ниски цени по професионално почистване на прозорци и витрини на домове и офиси във Варна. Също така можем да помогнем и с почистването на прозорците след ремонт, когато са замърсени с мазилка, боя, силикон и прах.

Специално за офиси, бизнес сгради и търговски помещения сме разработили и услуга по абонаментно почистване на стъкла във Варна. Знаем, че за всеки бизнес е важно да вдъхва сигурност и доверие в своите клиенти. Но как ще го постигнете ако стъклата на Вашата сграда, офис или търговско помещение не са чистени с месеци? Много лесно, ще се обадите на нас за абонаментно почистване на прозорци, а ние ще им придадем нужния блясък. Така ще покажете на Вашите клиенти и партньори, че Ви е грижа и за най-малките детайли от бизнеса.

 

Меню
Начало
За нас
Коронавирус
Цени
Актуално
Контакти
УСЛУГИ
КОНТАКТ С НАС

Телефон:+359 899 85 55 51

Адрес: ул. Петко Каравелов 4
Варна 9000

Email: nemisechisti@gmail.com


© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни