Почистване с водоструйка под високо налягане до 270 бара
 


Почистване с водоструйка и/или роторна машина

Водоструйката е мощна машина и намира изключително широко приложение при почистващите дейности и услуги в градска среда. Предлагаме Ви професионално почистване с водоструйка под високо налягане до 270 бара. Това почистване е известно още като водоструене. В зависимост от повърхността и замърсяването, налягането на водоструйката може да бъде регулирано.

Водоструйката доставя едно професионално почистване на фасади, каменни настилки около басейни, изкуствени и естествени каменни настилки, паважи, бетонни пътеки и др. Чрез силата на водната струя може да бъдат почистени и премахнати графити, спрей бои, цимент, гипс, боя и натрупан мъх от атмосферните условия.

В комбинация с водоструйката може да бъде използвана и роторна машина, която работи под високо налягане и се използва за почистването на по-големи площи. Чрез въртене на две дюзи в долната част на машината и лесното управление се постига почистването на голяма квадратура за кратко време.

НОВО!!! Водоструйка с налягане 500 бара. Водоструене с налягане 500 бара. Може да се използва за разрушаване на фасади с водоструйка. За повече информация, моля да се свържете с нас на посочения телефон.

 


 


Почистване на фасади

Почистване на огради и стени
Премахване на графити


Почистване на настилки

Почистване на пътеки
Почистване на паваж


Почистване на басейни

Почистване на настилки около басейни
Почистване на празни басейни

 

 

Меню
Начало
За нас
Коронавирус
Цени
Актуално
Контакти
УСЛУГИ
КОНТАКТ С НАС

Телефон:+359 899 85 55 51

Адрес: ул. Петко Каравелов 4
Варна 9000

Email: nemisechisti@gmail.com


© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни